Bug Club Herbie 4 Ever Denmark er en ideel motor og kultur forening for vw ejere i Danmark. Vi har til formål at bringe vw ejere tættere sammen og øge interessen for luftkølede folkevogne. Bug Club Herbie 4 Ever Denmark blev grundlagt den 27 december 1997 of en udvalgt flok af skøre folkevogns ejere fra København og Nordsjælland. Vi har medlemmer over hele landet i Jylland, Bornholm, Fyn samt enkelte i Tyskland og Sverige, men vores primær medlemmer kommer fra København og omegn. Vi er idag vokset til en middelstor klub med ca. 60 betalende medlemmer hvoraf 40 er aktive. Vi har alle typer luftkølede vw'er i klubben, så har du en af følgende er du altid velkommen som nyt medlem uanset bilens stand:
Boble, Bus, Karmann ghia, jJagtvogn( 181 ), Type 3, Type 4, Buggy, Kitcar, etc. Hver den 1 onsdag i måneden arrangere vi et hyggeligt klubmøde på udvalgte adresser hos medlemmerne i Storkøbenhavn. I sommerhalvåret besøger vi sammen adskillige folkevognstræf i ind og udland samt cruizeeer op og ned af strandvejen til nordsjælland, langelinje, hvor vi spiser is frokost og hygger os sammen. Det store højdepunkt er vores eget årlige internationale træf Bug In Copenhagen. Bug In Copenhagen afholdes altid sidste uge i Maj hvor der kommer deltagende biler fra hele Europa, en sand fest for folkevognsejere.

Yderligere information om klubben kan fås ved henvendelse til Henrik eller Thomas Høj Andersen
Telefon: 45 87 61 87 samt e-mail:herbie@herbie.dk

For at blive medlem kræver det blot at du opfylder nedenstående optagelses kriterier:

Du holder ubetinget af din bil og siger godnat og godmorgen til den hver dag

Du har planer om at vedligeholde eller forbedre dens nuværende stand

Du vil være aktiv inden for klub regi, for at udvide din horizont om dit kære køretøj.

Du forventer at deltage i størstedelen af de aktiviteter og fester som klubben arrangere.

Du vil være med til at gøre vw samfundet endnu mere sjovt og skørt, sprede vw kærlighed rundt til alle dine med vw trafikanter og medlemmer du vil møde til vw træf rundt omkring i verden.


Herbie Society er et samarbejde mellem:
Den svenske klub: Fläktfolket
Den svenske klub: Svenska Volkswagenveteranerna,
Den tyske klub: Vw Klub Flensburg,
Den danske buggy klub: www.buggy-epr.dk

Sammen arrangere vi fester og events på tværs af landegrænserne. Vi følges til træf i ind og udland, så her har du en chanche for at få opfrisket det 6 tal i tysk fra folkeskolen, eller lære at forstå hvad svenskerne vil dig når de pisse stive i Nyhavn kommer hen og spørger dig om hvor flygabädana gär ifrån ( de er tilfældigvis lukket kan du så fortælle dem ).
Har du en Buggy kan buggy-epr hjælpe dig langt hen af vejen med bygning af denne, samt hvor du kan køre race.


buggy-epr.dk